Ξενοδοχείο Golden View

Εορτές – Εκδηλώσεις

Ελληνικό Πάσχα

Ακολουθήστε τους Επιτάφιους από όλες τις εκκλησίες που συναντώνται στον παραλιακό δρόμο και ενώνονται σε έναν κοινό Επιτάφιο.

Υπάρχει εντυπωσιακό άγημα από τους ναύτες που υπηρετούν τη θητεία τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης που λειτουργεί στο νησί καθώς και μπάντα του Δήμου Πόρου με παιδιά από το σχολείο Πόρου που ψέλνουν τους ύμνους του Πάσχα.

Πολιτιστικό Φεστιβάλ

Για ένα μήνα κάθε χρόνο, από μέσα Ιουλίου μέχρι μέσα Αυγούστου. Με παραδοσιακούς χορούς, συναυλίες, μαριονέτες και θεατρικά δρώμενα.

Ναυτική εβδομάδα

Γιορτάζεται τις 10 πρώτες μέρες του Ιουλίου. Εκδηλώσεις όπως συναυλίες, κ.λπ. γίνονται για να τιμήσουν τους ναυτικούς του νησιού.

Εκδηλώσεις Ιουλίου – Αυγούστου

Στην κεντρική πλατεία του νησιού, την πλατεία Ηρώων, πραγματοποιούνται συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής. Ξεχωριστές συναυλίες γίνονται στα ερείπια του Ρώσσικου ναύσταθμου, ένα χώρο που μοιάζει με το Ηρώδειο, & όπου πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες έχουν φιλοξενηθεί όπως Κορκολής, Πλέσσας, Πένυ Ξενάκη.

Φεστιβάλ πιάνου τον Αύγουστο.

Διεθνές ναυτικό σαλόνι

Κάθε Μάιο, αποκλειστικά στον Πόρο, γίνεται έκθεση μεγάλων τουριστικών σκαφών στην οποία συμμετέχουν εκθέτες από όλο τον κόσμο.